Corporalis: voortgekomen uit de passie van twee broers

Erik en Evert Berkelaar werken ruim 10 jaar samen. Erik als Fysio- en manueeltherapeut en Evert oorspronkelijk als voedingsdeskundige en later ook als personal trainer.

Sinds januari 2019 hebben zij de ruimte in de Dorpsstraat kunnen betrekken. Dit bevindt zich in Zoetermeer-dorp. De Dorpsstraat is op wandelafstand vanaf het (Stadshart-) centrum. De oefenzaal in de Dorpsstraat is ruim drie keer zo groot als die van de oude locatie. Dat was hun grote wens: met kleine groepjes mensen fitter, gezonder, slanker en gespierder maken. Hierbij heeft een preventieve levensstijl voor senioren/ouderen een belangrijke plek. Zodat zij vitaal en gezond ouder kunnen worden.

Evert en Erik hebben elk hun eigen praktijk die gevestigd zijn in het gezondheidscentrum. De activiteiten in de oefenzaal doen zij gezamenlijk. 

  • Voor meer informatie over Evert's praktijk voor voedingsadvies gaat u naar zijn website
  • Voor meer informatie over Erik's praktijk, zoals over vergoedingen en tarieven, kunt u kijken op zijn eigen website.
Image

Corporalis komt van het Latijnse woord voor lichaam: corpus

Zij hebben ruim een jaar lang onderhandeld met de makelaar en eigenaar van de Dorpsstraat maar uiteindelijk zijn ze er uit gekomen en konden zij de locatie gaan betrekken. Er is een enorme verbouwing geweest die maar liefst 12 weken heeft geduurd. Onderstaande slideshow geeft een impressie van de verbouwing.