Medische Fitness 

Met of zonder begeleiding

  • Professionele apparatuur
  • Cardiovasculaire gezondheid
  • Spierkracht opbouwen
  • Maximaal 8 deelnemers per les
  • Professionele begeleiding
  • Voor alle niveau's van fitheid

Medische fitness

Wij zien het opbouwen van conditie en kracht als belangrijke peilers van de gezondheid. En de beste manier om hier aan te werken is met professionele apparatuur. Veel mensen kunnen of willen dit niet doen in een commerciële sportschool. En veel mensen willen dit onder begeleiding doen van een professional. In ons gezondheidscentrum kunt u in een veilige setting komen sporten onder professionele begeleiding. 


Gratis bij de groepslessen: drie maanden Gezonde Leefstijl Programma

Wij willen echter meer bereiken dan wekelijks sporten. Mensen die bij Corporalis deelnemen aan Medische Fitness of GoFit55+ nemen de eerste drie maanden automatisch deel aan ons Gezonde Leefstijl Programma. Gedurende deze maanden krijgt u ook scholing op het gebied van voeding en leefstijl. Deze educatie ontvangt u via persoonlijke berichten in uw mailbox met informatie (wetenschappelijk onderbouwd), tips (direct uit te voeren) en recepten (in de praktijk getest). Ook kunnen de mails uitdagingen bevatten voor de komende week.
Voorbeelden van onderwerpen die aanbod komen zijn vraagstukken als:
- Progressie bijhouden van trainingen: hoe doe je dat?
- Wat is de juiste verhouding tussen cardio en krachttraining?
- Intermitterend vasten: hoe pak je het aan?


Prijzen & mogelijkheden

Iedereen die bij ons onder begeleiding komt bewegen begint met het drie-maanden durende Gezonde Leefstijl Programma. Medische fitness is bij ons mogelijk op verschillende manieren.

Kosten van de verschillende mogelijkheden

  • Groepsles Medische Fitness onder begeleiding (met maximaal 8 personen): € 70 per maand, inclusief deelname aan Gezond Leefstijl Programma.
  • Medische fitness zonder begeleiding. Nadat u eerst drie maanden onder begeleiding heeft gesport zijn wij er zeker van dat u ook zelfstandig kunt komen sporten. U kunt dan zelf een tijd kiezen om te komen. De kosten hiervoor zijn €45 per maand.
  • Medische fitness met 1 op 1 begeleiding: Met één van onze personal trainers is 1 op 1 trainen of samen met uw vriend(in) of partner ook mogelijk, prijzen op aanvraag

Lestijden en weekschema
Vrijdagmiddag om 14:30 uur 

Bij 'veel gestelde vragen' vindt u antwoord op enkele vragen over onze sportlessen.

Ik ben geïnteresseerd!

Laat alstublieft uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak, inschrijven of voor meer informatie.