Sporten in een gezondheidscentrum


 • Spiermassa opbouwen
 • Vetmassa verminderen
 • Conditie en gezondheid verbeteren
 • Valpreventie
 • Zelfstandig of met maximaal 4 of 8 deelnemers per les
 • Met of zonder professionele begeleiding
 • Voor alle niveau's van fitheid

Bewegen in een gezondheidscentrum: werken aan een leeftsijl

Als gezondheidscentrum begeleiden wij mensen naar een gezonde leefstijl. Een onderdeel van een gezonde leefstijl is natuurlijk sport en bewegen. Wie zijn of haar lichaam op wekelijkse basis blootstelt aan een zinvolle trainingsprikkel is al goed op weg. In theorie kan dit natuurlijk in elke sportschool.


Gratis bij de groepslessen: drie maanden Gezonde Leefstijl Programma

Wij willen echter meer bereiken dan wekelijks sporten. Mensen die bij Corporalis deelnemen aan Medische Fitness of GoFit55+ nemen de eerste drie maanden automatisch deel aan ons Gezonde Leefstijl Programma. Gedurende deze maanden krijgt u ook scholing op het gebied van voeding en leefstijl. Deze educatie ontvangt u via persoonlijke berichten in uw mailbox met informatie (wetenschappelijk onderbouwd), tips (direct uit te voeren) en recepten (in de praktijk getest). Ook kunnen de mails uitdagingen bevatten voor de komende week.
Voorbeelden van onderwerpen die aanbod komen zijn vraagstukken als:
- Progressie bijhouden van trainingen: hoe doe je dat?
- Wat is de juiste verhouding tussen cardio en krachttraining?
- Intermitterend vasten: hoe pak je het aan?


Prijzen & mogelijkheden

Iedereen die bij ons onder begeleiding komt bewegen begint met het drie-maanden durende Gezonde Leefstijl Programma. Dit kan worden gecombineerd met de volgende wekelijkse sport- en beweegdiensten:

 • Medische fitness: na een warm-up start u met uw individuele kracht-traingsprogramma onder begleiding van onze medewerkers
 • Groepslessen Go-Fit 55 plus: u doet gelijktijdig met uw mede deelnemers oefeningen onder begeleiding van onze medewerkers

Na deze drie maanden kunt u besluiten door te gaan met het sporten onder begeleiding maar bent u ook bekwaam genoeg geworden om zelfstandig verder te sporten.

Kosten van de verschillende mogelijkheden

 • Medische Fitness onder begeleiding (met maximaal 8 personen): € 70 per maand, inclusief deelname aan Gezond Leefstijl Programma.
 • GoFit 55+ (met maximaal 8 personen): € 70 per maand, inclusief deelname aan Gezond Leefstijl Programma.
 • Na de eerste 3 maanden: Medische Fitness Zonder begeleiding: €45 per maand.
 • Met één van onze personal trainers is 1 op 1 trainen of samen met uw vriend(in) of partner ook mogelijk, prijzen op aanvraag

U kunt zich nu al aanmelden. Mail naar info@corporalis.nl of bel met 079 3239795. 

Lestijden en weekschema
We beginnen met het inplannen van de groepslessen op vrijdagochtend tussen 9:00 en 12:00. Wanneer deze tijden vol zijn zullen de vrijdagmiddag en ook de donderdag ingepland worden.
Voor de Medische Fitness zonder begeleiding zal de zaal zo’n 25 uur per week beschikbaar zijn. Deelnemers zullen zich kunnen inschrijven voor nagenoeg alle tijden dat er geen groepslessen zijn.

Bij 'veel gestelde vragen' vindt u antwoord op enkele vragen over onze sportlessen.

Ik ben geïnteresseerd!

Laat alstublieft uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak, inschrijven of voor meer informatie.